BOOT CAMP SCOLIOZA

30 / MAI

BOOT CAMP SCOLIOZA - Vacanta de Vară - 30%

 

În curând vine vacanța de vară și ne pregătim de pe acum să întâmpinăm pacienții noștri! Știm că în timpul anului școlar poate fi dificil pentru unii să ajungă la terapie, iar pentru alții, programul încărcat al adulților poate limita accesul la tratament. De aceea, am creat o oportunitate unică pentru toți cei care doresc să investească în sănătatea spatelui lor.

 

Cine poate beneficia? - Elevi sau studenți care au avut dificultăți în a ajunge la terapie în timpul anului școlar. - Adulți care doresc să își dedice timpul de concediu pentru a investi în sănătatea lor spinală.

 

Ce oferim? - Sesiuni intensive de terapie, adaptate nevoilor individuale. - Experți în domeniu, gata să vă îndrume și să vă sprijine pe parcursul întregii perioade de recuperare. - Program flexibil, pentru a se potrivi în vacanța dvs. de vară.

 

Nu lăsați scolioza să vă limiteze! Alegeți să faceți un pas către un spate sănătos și o viață fără dureri!

 

Adresa noastră: Strada Gheorghe Lazăr, Nr. 9, Et. 1, Corp H, Timișoara.

 

Pentru programări, va rugam sa sunați la: +40 773 909 331.

 

Echipa noastră de experți vă așteaptă cu brațele deschise de luni până vineri, gata să vă ofere sprijinul și îndrumarea necesare pentru a vă recăpăta sănătatea spinală și a trăi fără durere.

Alegeți să trăiți fără compromisuri! Alegeți Clinica de Scolioză Muller!

Copyright 2024 Clinica Müller